Verhuur

Procedure

De zaal staat open voor iedereen, zowel dus voor verenigingen als voor particulieren, zowel van binnen als buiten Wolfsdonk. De zaal kan worden gehuurd liefst via reservatie via deze website zodat direct alle correcte informatie beschikbaar is. Reserveren is ook mogelijk via Rita Van Dijck. (0477/18.20.68)

Voor de toewijzing van de data zal het eenvoudigst en eerlijkste systeem worden toegepast : “ wie eerst definitief vastlegt heeft de zaal.” Daarom zal het ook niet mogelijk zijn om te werken met opties. Na de vastlegging zal een standaardcontract worden opgemaakt, met aanrekening van een voorschot. Dit voorschot is een waarborg voor reservatie en blijft integraal ter beschikking van de zaal bij annulatie van een activiteit minder dan 3 maand voor de datum van de voorziene activiteit.

Na de activiteit wordt de aanrekening opgemaakt en verzonden naar de verantwoordelijk persoon.
Alle betalingen dienen te gebeuren op de aparte bankrekening van zaal Den Abt.

Prijzen

Het doel van de zaal is om iedereen een mooie en duurzame accommodatie te kunnen bieden aan de laagst mogelijke prijs.

 

Prijzen vanaf 01/01/2023

Weekdagen : Ma 8:00 uur – donderdag 24.00 uur.

Verenigingen : Dagactiviteit : 75 €

                          Namiddagvergadering : 14 uur tot 18 uur 30 €

                      Avondvergadering : 18 uur tot 22 uur  30 €

Particulieren : 150 €

 

Weekenddagen : Vrijdag 8:00 uur- Zondag 24 uur.

Verenigingen : 125 €

Particulieren :  195 €

Er zijn geen extra aanrekeningen voor het gebruik van de keuken, stoelen, tafels, borden etc… Het gebruik van terras en de tuin is eveneens zonder meerprijs. Nutsvoorzieningen worden aangerekend in functie van het verbruik.

Drank

Drank mag vrij worden besteld of aangeschaft bij een leverancier naar keuze.

Eigen traiteurs/leveranciers zijn toegelaten. Er dient geen opslag of % te worden betaald op de kostprijs van de maaltijden.

Om de nachtrust van de omwonende te garanderen is de zaal NIET geschikt voor fuiven of  privéfeesten met het gebruik van discobar, bands of zanggroepen.

Indien er zou blijken dat een reservering onder een verkeerd voorwendsel wordt gehuurd zal een schadevergoeding van 1.000 € in rekening worden gebracht en wordt de huurder uitgesloten van toekomstige aanvragen voor reservering voor de zaal.

Selecteer een datum op de kalender hieronder. De datum wordt groen. Vul daarna het formulier in en klik onderaan op “verzenden”. U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw reservatie via email.

Boekingssysteem

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
22
-
Gereserveerd
22
-
In Behandeling

Onze Partners

landelijke gilde Wolfsdonk
Verenigde Vrienden Wolfsdonk
KVLV Wolfdsonk
Onze School Wolfsdonk