Toekomstplannen

Zaal Den Abt

Na de overname van de zaal door de kerkfabriek werd de zaal al zeer grondig gerenoveerd en voldoet de zaal aan de meest strikte brandveiligheidsnormen.

In mei 2016 werd er bijkomend een prachtig terras aangelegd zodat er nu ook kan worden genoten van een omsloten tuinterras in de pastorietuin.

In oktober – november 2016 zal er in een laatste fase werk worden gemaakt van de betegeling van de keuken en bijkeuken. Na de betegeling zal de keuken worden uitgebreid met een extra friteuses; met een bakplaat en met een grote bain-marie. Tenslotte zal de nieuwe bijkeuken worden ingericht als afwasgedeelte met een afwasmachine en afwasbakken. Nadien zal de focus liggen op de uitbouw van diverse activiteiten in en rond de zaal.

 

Schoolplein Den Abt

De terreinen recht tegenover de school zijn eveneens in beheer van de KF Wolfsdonk. Het voorste gedeelte wordt gebruik als parking voor de school. Om de eeuwige strijd tegen het ontstaan van putten in de dolomietverharding definitief te beslechten zullen er klinkers worden aangelegd op deze parking. Om de financiering van dit project rond te krijgen zullen er inzamelacties van oud papier worden georganiseerd.